Menu
Kukkakaalia, parmesaania ja tryffeliä
Islantilaisia katkarapuja, selleriä ja maitoa
Ankanmaksaa ja raparperia
Kampasimpukkaa, fenkolia ja tilliä
Merikrottia, ”hummeri gnocchi” ja lakritsia
”Aurinko”
Juottovasikkaa, vasikan kateenkorvaa, kevätkaalia ja suolaheinää
Punajuurta ja pistaasia
Metsämansikoita ja rosmariinia créme brûlèe
Suklaata ja vihreää teetä
Chez Dominiquessa raaka-aineidet omat maut tulivat selkeämmin esiin kuin Carmassa. Carman maut olivat hieman pehmeämpiä ja kermaisempia. Olin pitkään haaveillut illallisesta Suomen parhaimmassa ravintolassa ja siksi yllättävä tarjous sai minut hehkumaan onnesta. Aivan täydellisesti ilta ei mennyt, sillä jossain vaiheessa odotusaika venyi turhan pitkäksi. Suosittelen silti kokeilemaan ja kokemaan tämän ravintolan.
ps. Siskot kokkaa blogin Nelle oli myös käynyt nauttimassa menusta, tosin torstaina. Hän on kuvannut kaikki annokset ja liittänyt niihin oman tarinansa. Tiistain menussa jälkiruoat olivat hiukan erilaisia, mutta muuten söimme sitä mitä Nellekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti