sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Viikon 49 keittokirja

Easy Home Cooking: Country Casseroles on amerikkalainen keittokirja, jonka poimin talteen kirpputorilta helppojen autenttisten ruokaohjeiden toivossa. Nyt kirja vaikuttaa niin autenttiselta ja helpolta, että olen valmis luopumaan siitä. Puolivalmisteet helpottavat toki perheenemännän työtä, mutta toisella puolella palloa runsas puolivalmisteiden käyttö hankaloittaa ruoanvalmistusta.

Helpot laatikkoruoat on jaoteltu aamiaisiin, punaiseen lihaan, siipikarjaan, kalaa ja kasviksiin. Internet pelastaa pulasta, kun yrittää selvittää millaista on amerikkalainen keksitaikina (josta tehdään pekonisia aamiaispitsoja) tai home-style brow gravy. Parasta kirjassa on loppuosan mittamuunnostaulukko.

Satunnaiselta aukeamalta paljastuu hassun näköinen ruoka, jonka ainekset löytyivät pienen salapoliisityön jälkeen.

Ei kommentteja: