tiistai 9. maaliskuuta 2010
Viikon 9 keittokirja
Viikon 9 keittokirja oli Japanese cooking: the traditions, techniques, ingredients and recipes. Kirjan hankin alennusmyynnistä tammikuussa, koska minulla ei ollut yhtään kyseisen maan ruokakulttuuria käsittelevää kirjaa. En yleensä suosi englanninkielisiä kirjoja, mutta tässä oli niin mukavia kuvitettuja esittelyjä raaka-aineista, etten voinut vastustaa kiusausta. Aasialaisten ruokien kokeileminen omassa keittiössä tuntuu hankalalta, sillä raaka-ainelistoissa on usein monta ainetta, jotka täytyisi ostaa erikseen juuri kyseistä ruokaa varten. Paitsi että purkin jämät jäävät kaappiin odottamaan sitä päivää, jolloin keksin mitä tehdä niille, tulee ruoanlaitto myös kalliiksi, koska teelusikallisen vuoksi pitää ostaa koko purkki tavaraa. Tällä kertaa onni potkaisi ja sain tehtäväksi jälkiruokaa, jossa käytetään tuttuja raaka-aineita oudolla tavalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti