Kirja noudattelee melko klassista järjestystä uuden ruokakulttuurin esittelyssä. Ensin esitellään työvälineet, työtekniikat, kypsennysmenetelmät ja erikoisraaka-aineet, joiden jälkeen siirrytään ohjeisiin. Ohjeet vaikuttavat melko helpoilta ja ainesosien luettelo on kiitettävän lyhyt. Kirjan ulkoasu on melko aneeminen.
maanantai 23. elokuuta 2010
Viikon 31 keittokirja
Kirja noudattelee melko klassista järjestystä uuden ruokakulttuurin esittelyssä. Ensin esitellään työvälineet, työtekniikat, kypsennysmenetelmät ja erikoisraaka-aineet, joiden jälkeen siirrytään ohjeisiin. Ohjeet vaikuttavat melko helpoilta ja ainesosien luettelo on kiitettävän lyhyt. Kirjan ulkoasu on melko aneeminen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti