Ohjeiden lomaan on ripoteltu tietoaukeamia kunkin maan tyypillisistä ruuista ja niihin liittyvistä perinteistä. Kirjojen lopussa on luku perusohjeista, joita käytetään useissa ruokalajeissa. Perusohjeita ovat esimerkiksi thaimaalainen punainen currytahna ja kiinalaiset mandariiniohukaiset. Perusohjeiden jälkeen on vielä sanasto, jossa kerrotaan raaka-aineista. Ruokaohjeet vaikuttavat sikäli aidoilta, että raaka-aineet vaativat vierailua etnisessä kaupassa. Voisi siis olettaa, ettei ohjeita ole kovin paljon länsimaalaistettu. Kirjoja on ilo katsella, sillä niissä on paljon kuvia ja taitto on selkeä. Järkäleitähän nämä toki ovat.
perjantai 19. marraskuuta 2010
Viikkojen 44-46 keittokirjat
Ohjeiden lomaan on ripoteltu tietoaukeamia kunkin maan tyypillisistä ruuista ja niihin liittyvistä perinteistä. Kirjojen lopussa on luku perusohjeista, joita käytetään useissa ruokalajeissa. Perusohjeita ovat esimerkiksi thaimaalainen punainen currytahna ja kiinalaiset mandariiniohukaiset. Perusohjeiden jälkeen on vielä sanasto, jossa kerrotaan raaka-aineista. Ruokaohjeet vaikuttavat sikäli aidoilta, että raaka-aineet vaativat vierailua etnisessä kaupassa. Voisi siis olettaa, ettei ohjeita ole kovin paljon länsimaalaistettu. Kirjoja on ilo katsella, sillä niissä on paljon kuvia ja taitto on selkeä. Järkäleitähän nämä toki ovat.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti