Tämän kirjan ohjeet ovat ravintolaruokia, joiden raaka-aineet ovat melko erikoisia suomalaiselle kotikokille. Osterit, tryffelit. kaniinit ja hummerit ovat meillä hieman harvinaisempia herkkuja. Ylihintaisten raaka-aineiden ja monimutkaisten ohjeiden yhdistelmä on niin vastustamattoman hirveä, että alan ihmetellä miksi ihmeessä minulle ei riittänyt se toinen kirja, jonka jo hankin?
perjantai 19. marraskuuta 2010
Viikon 43 keittokirja
Tämän kirjan ohjeet ovat ravintolaruokia, joiden raaka-aineet ovat melko erikoisia suomalaiselle kotikokille. Osterit, tryffelit. kaniinit ja hummerit ovat meillä hieman harvinaisempia herkkuja. Ylihintaisten raaka-aineiden ja monimutkaisten ohjeiden yhdistelmä on niin vastustamattoman hirveä, että alan ihmetellä miksi ihmeessä minulle ei riittänyt se toinen kirja, jonka jo hankin?
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti