torstai 6. toukokuuta 2010

toast

Varm dubbelmacka

2 skivor bröd
lite margarin
1 liten skiva skinka
1 skiva ananas eller tomat (laitoin tomaattia)
1 krm pizzakryddor (laitoin oreganoa, basilikaa, mustapippuria ja valkosipulia)
1 skiva stark ost 17% (12 kk kypsytetty Allerums Herrgård 17%)

Bred margarin på en av brödskivorna.
Lägg på skinka, ananas, kryddor och ost
Lägg på den andra brödskivan
Värm i smörgås- eller våffeljärn

Aika helppo nakki vaihteeksi! Minulla ei tosin ole voileipägrilliä eikä vohvelirautaa, joten leipä päätyi hieman litistettynä paistinpannulle. Hyvää tuli ja ruotsalaisen kirjan kunniaksi ostettu Herrgård -juusto oli erinomaista. Sellainen monitoimigrilli joka muuntuu vaihdettavien paistolevyjen avulla voileipägrilliksi, vohveliraudaksi tai parilaksi olisi muuten tosi kiva lahja minulle...

Ei kommentteja: